OVER ONS

Aannemingsbedrijf Schreurs is gevestigd in de buurtschap Kotten van de gemeente Winterswijk. Het werkgebied bestrijkt zich hoofdzakelijk over de regio Achterhoek. We hebben jarenlange ervaring in zowel woningbouw als utilitaire bouw. Dit varieert van nieuwbouw, verbouw tot onderhoud. Hierdoor hebben we onder andere ook ruime ervaring in:

Nieuwbouw/ verbouw woningen;
Nieuwbouw/ verbouw bedrijfspanden;
Verbouw en onderhoud van winkelpanden;
Nieuwbouw/ verbouw agrarische panden;
Onderhoud en renovatie.

WERKPLAATS

Aannemingsbedrijf Schreurs beschikt over een eigen timmerwerkplaats met diverse houtbewerkingsmachines waar verschillende houten producten kunnen worden geproduceerd zoals;
Kozijnen
Trappen
Prefab houten schuren
Diverse halffabricaten

 

GESCHIEDENIS

Hendrik Jan Schreurs (geb. 1884) kocht in 1910 een stuk grond naast smid Ter Haar aan de rijksweg waarop een nieuwe kalkoven werd gebouwd.
De zoons Johan (1915 en Jan (1920) waren timmerman. In 1947 braken Johan en Jan Schreurs de kalkoven af en bouwden daar een dubbele woning, waar zij naast elkaar kwamen te wonen. Zij vormden de firma Gebr. Schreurs en zetten hun gezamenlijke timmerbedrijf voort, dat geleidelijk in een aannemingsbedrijf veranderde.
De zoons van Johan Schreurs zijn Henk (geb. 1951) en Jan (1959). De broers Henk en Jan Schreurs kwamen beiden in het bedrijf van hun vader werken. In 1976 werd het bedrijf omgezet in een B.V., dat na het overlijden van vader 1986 door beide zoons werd overgenomen.